✓ Fri frakt över 499 kr.

4 Queen Diamonds Necklace Rose Gold Edition Halsband - SWEVALI

  • 299 kr
  • 164 kr

Tillfälligt slut, Kommer snart :)

Dela

4 Queen Diamonds Necklace Rose Gold Edition Halsband är ett flexibelt, tidlöst och elegant halsband. 

Se hit! Söker du efter ett halsband som matchar din outfit? Som dessutom är elegant och unikt?

Då har du hittat rätt, det här halsbandet förutom elegant så har den många fördelar som underlättar för dig att matcha din outfit. Designad med fokus på elegansen och smidighet att snabbt kunna ändra sten färgen beroende på vilken klocka man bär eller vilka färger man bär.

Du möts av en vacker zirconium sten i mitten som är bytbar, runt stenen möts du av vackra Romerska siffror som ger halsbandet ett vackert lyft.

Om du har läst texten så har du säkert många frågor som du vill ha svar på som exempel: Varför är halsbandet speciell? Vad innebär flexibel? Bytbar sten?

Genom att förvara denna halsband så har du möjlighet att byta färg på stenen precis när du vill genom att skruva ut mittdelen och ersätta stenen med en annan sten som ingår i priset. Du får 3 extra färger av oss. Lila, röd och vit. På halsbandet så har du guldig färg när du får den levererad hem.

Halsband är en vacker smycken som främjar din stil. Just denna halsband kommer sitta felfritt runt halsen eller varför inte ge bort den som present till någon som betyder väldigt mycket för dig?

Vi har liknande armband, örhänge samt ringar som går utmärkt att matcha med denna vackra Halsband!

Halsbandet består av:

  • Stainless Steel 316 L, absolut högsta kvalité. 
  • (Nickel free)
  • zirconium sten

Storleken på Halsbandet:

  • Längd: 50 centimeter lång, justerbar!
  • Bred: kedja är väldigt tunn, elegant med ca 1 mm bred.

Du justerar enkelt storleken på Halsbandet till din individuella storlek.

Våra accessoarer skickas i en snygg present vänlig förpackning oavsett om det är en present till någon som betyder väldigt mycket för dig eller en gåva till dig själv!


';