70% Rabatt ✓Snabb leverans ⛟ ✓ Fri frakt över 499 kr.

Material och SkötselinstruktionerSWEVALI erbjuder en stor utbud av smycke, smycken är testade och godkända enligt EU krav och är dessutom nickelfria (Nickel free).

SWEVALI har även ett stort utbud av egendesignade läderprodukter, läderprodukterna är av 100% äkta läder och har en lång livslängd.


• Stainless Steel 916 L Smycken (Stålsmycken)

Om produkten:

SWEVALI största utbud är nickelfria stainless steel 316 L smycken (Stålsmycken), Stål produkter är ett slitstarkt material som tål väldigt mycket.

Stålsmycken har en mörkare grå ton än silversmycken.

Skötseltips:

Blir smycket smutsigt kan det rengöras med lite såpa och vatten


• Gold Plated accessories, (Guld pläterade smycken)

Om produkten:

SWEVALI Erbjuder ett väldigt stort sortiment av guld pläterade smycken, med guld pläterade smycken innebär det att smycket har ett överdrag av guld.

Det finns många sätt att Guld plätera accessoarer, SWEVALI har valt att använda det senaste tekniken och erbjuda högt kvalité Guld plätering genom PVD beläggning.

Smyckets kärna är antingen tillverkad i silver, olika metallegeringar eller stål. Smycket har samma utseende som ett guldsmycke men får givetvis ett lägre pris.

Skötseltips:

Det är viktigt för dig som kund att veta att smycken med en viss plätering ska behandlas varsamt. Pläteringen kan med tiden slitas ner.

För att ta hand om dina smycken under en längre period så är det väldigt viktigt att du försöker att undvika kontakt med vatten, kemikalier som parfym, hudkräm och hårspray. Ovan nämnda kan missfärga smycket.

När du har kontakt med ovan nämnda vänta gärna tills du är helt torr innan du tar på dig smycket. Bästa sättet att förvara smycket när du inte använder det är i SWEVALI original ask, genom att förvara den i asken undviker du att smycken kommer i kontakt med kemikalier eller utsätts för fukt.


• Silver 925

Om produkten:

Äkta silver är ett relativt mjukt material och kombineras ofta med andra metaller. Därför används betäckningen 925 sterling silver, då 92,5 % är äkta silver och resterande 6,5 % vanligtvis består av koppar.

Silversmycken behöver inte ha ett namn eller en kontrollstämpel.

SWEVALI erbjuder ett stort utbud av smycken i 925 sterling silver.

Skötseltips:

Äkta silversmycken är relativt mjuka och bör inte användas vid träning och fysiskt arbete. I fattningar och kanter kan eventuellt smuts samlas men det rengörs enkelt med en mjuk tandborste och lite diskmedel. Om smycket har blivit matt eller mörknat är det bara att putsa upp med en silverputsduk.


•Allmänna Skötsel tips för alla smycken generellt

För alla smycken gäller att man bör vara rädd om dem för att dem ska hålla sig fina och glansiga under en längre tid.

Både äkta silver och andra metaller, med eller utan plätering, kan ta skada av kosmetika, hudlotion, hårspray och andra kemiska produkter.

Ta gärna av dig alltid smycket innan du duschar eller badar. Ha inte på dig dina smycken när du solar eller när du sover. Ta gärna av ringar och armband när du ska diska eller göra annat hushållsarbete.

Tänk på att ringar med stenar är känsliga för slag.

Bästa sättet att förvara smycket när du inte använder det är i SWEVALI original ask så det inte utsätts för känsliga ämnen eller fukt som kan oxidera eller missfärga smycket.


';