✓Nöjda kunder i hela Sverige ✓Fri Leverans 1-2 Dagar

Present vänlig förpackning

|22/08, 2021

Present vänlig förpackning

VISSTE NI ATT VI PACKAR ALLA VÅRA PRODUKTER I EN SNYGG PRESENT VÄNLIG FÖRPACKNING?

Som vi nämnde i vårt senaste blogginlägg så lägger vi väldigt mycket energi från design till leverans. 

Vi paketerar alla våra produkter i ett väldigt elegant och lyxigt förpackning oavsett om det är en gåva till dig själv eller en present till någon du bryr dig om. 

Vi har frågat Sara om hon kunde berätta för er om hur processen går till när man köper en produkt från SWEVALI? 

” Jag vill börja med att berätta att jag älskar det jag gör, det är fantastiskt roligt att få förmånen att jobba med dessa produkter. Jag är väldigt aktiv på chatten och besvara kundernas frågor löpande, det är alltid lika roligt när en kund hör av sig med ett positivt respons och att allt blev bättre än vad dem förväntade sig. När jag får en beställning så plockar jag fram produkten, jag gör en kvalitets test på produkten så allt är enligt våra villkor sedan paketerar jag den och skriver en hälsnings kort till kunden. Alla beställningar behandlas inom 24 timmar” berättar Sara med ett leende på läpparna medans hon packar ett fantastiskt fin armband till en återkommande kund.

Alla ordrar som kommer in måndag-fredag behandlas och skickas iväg inom 24 timmar. Ordrar som kommer in under helgerna behandlas på måndag.

Leverans tiden är beroende på vart kunden befinner sig, vi har kunder som fick sin order levererad inom 12 timmar från beställnings skede och andra kunder fick sin order efter 48 timmar. Vi brukar ange 1-3 arbetsdagar leveranstid inom Sverige och 2-5 arbetsdagar inom Europa.

Vi skickar endast rekommenderade (Spårnings bara) paket oavsett vad man köper. Detta är en trygghet för kunden.

Detta var allt för idag, stort tack för din läste och önskar dig en fortsatt bra dag! 

Nässjö 2021-08-22

Anna